Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

miercuri, 13 ianuarie 2010

Gheorghe şi Bittman, în slujba lui Vlădescu, se pregăteşte INNA

Cititi urmatorul articol de pe Mediafax:
După ce l-a luat pe Andrei Gheorghe să se ocupe de comunicare, noul ministru al Finanţelor l-a angajat în minister şi pe artistul Dan Bittman, care va fi "consilier pe probleme cu populaţia.
"Vreau feedback de la populaţie. Bittman fiind o persoană populară şi care nu este legată de minister, vom putea avea o opinie obiectivă privind imaginea ministerului. El poate afla părerea populaţiei. Vreau să ştiu ce gândeşte populaţia despre MFP", a explicat Vlădescu, pentru Mediafax.
În urmă cu două săptămâni, Vlădescu l-a numit consilier pe probleme de comunicare pe realizatorul de emisiuni şi radio Andrei Gheorghe.
Bittman va fi plătit, ca şi Gheorghe, cu un salariu de aproximativ 2.000 de lei pe lună. Vlădescu a spus pentru zf.ro că obişnuieşte să frecventeze un club din Bucureşti în care uneori cântă şi Bittman.
"Dan Bittman va încerca să găsească acele soluţii de a comunica cu cetăţenii. Sper ca cei doi (Dan Bittman şi Andrei Gheorghe - n.r.), împreună cu oamenii tehnici de la Ministerul Finanţelor, cum ar fi pe Trezorerie sau fonduri structurale, să găsească modalitatea să transmită informaţia într-un mod perceptibil", a spus Vlădescu în Parlament.
Întrebat dacă există o relaţie de prietenie cu Dan Bittman, ministrul Finanţelor a arătat că expresia potrivită ar fi că se cunosc.
"Sunt doi oameni pe care îi apreciez pentru ce au făcut în meseriile lor. Sper că îşi vor face treaba împreună", a mai spus Vlădescu.
În ceea ce priveşte aprobarea bugetului pentru Ministerul Finanţelor, noul consilier al lui Vlădescu a declarat că nu poate face previziuni. "Nu cred ca sunt eu în măsură să vorbesc de buget. Nu cred totuşi că va fi cineva mulţumit de deciziile luate de Ministerul de Finanţe în viitorul apropiat", a declarat Bittman.

Vladescu îşi face mega trupă, ce mai... si, surprinzător, în ciuda a ceea ce văd de fiecare dată când trec printr-un minister, acolo oamenii muncesc pe rupte. "Pe un individ care stătea afară şi comenta totul l-am convins să vină la Ministerul Finanţelor, iar după trei zile era terminat, era muci, nu se mai ţinea pe picioare. Nu a plecat din minister, dar acum face zilnic exerciţii fizice şi psihice ca să reziste la cât e de muncă în Ministerul Finanţelor." a spus "măgulitor" despre A. Gheorghe, Vlădescu. Şi pentru că lacomia e mare, Andrei Gheorghe este în prezent coordonator al departamentului de presă din cadrul Ministerului Finanţelor. Anterior acestei funcţii publice, Andrei Gheorghe a fost realizatorul emisiunii "Rătăciţi în Panama" la Kanal D, el şi Bittman ar putea să pună liniştiţi bazele unui nou reality-show denumit "Rătăciţi în Minister". Pentru ca mai apoi, alături de Vlădescu şi colegii lui să facă o altă emisiune denumită "Guvernor Survivor. Cu FMI-ul pe urme".
Într-adevăr nu le are Vlădescu cu calculatoarele, nici cu economia, dar le are cu divertismentul. Săptămâna asta m-a făcut să râd mai mult decât Bendeac.
O să ne distrăm cu el, deşi o sa ne coste cam scump...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog