Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

luni, 25 ianuarie 2010

Basescu isi permite fite de Mutu

E jale mare la TVR, Tatucul portocaliu s-a suparat pe televiziunea nationala si a zis ca nu va mai aparea pe acest post pana ce directorul Alexandru Sassu nu va fi schimbat din functie. Auzind aceste lucruri vedete mult mai pretentioase precum JLO, Lady Gaga, Beyonce si altele au declarat in cor ca ar vrea si ele sa fie presedinte de stat in Romania, ca astfel ar putea refuza oricand MTV-ul sau orice alta camera de filmat, oricand ar dori muschii lor.
Basescu ne furnizeaza inca un moment penibil de silentio stampa al unui presedinte care nu vrea sa apara la postul cu cea mai mare acoperire din Romania, dar in schimb face figuratie la diverse emisiuni la "televiziunea poporului" OTV stand probabil pe scaunul unde pana mai ieri (sau chiar ieri) stateau: ba Magda Ciumac, ba Darta Parta, ba Tolea Ciumac, ba Ogica.
Acest silentio stampa il pune pe marele om de stat alaturi de personalitati precum: Mutu, Dorinel Munteanu, Gigi Becali si multe alte personaje care refuza diverse televiziuni din diverse motive. Diferenta este ca.... ei o fac pe banii lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog