Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

marți, 19 ianuarie 2010

3 HITURI de iarna

Hit 1 (si cel mai letal): Ati observat in ultimul timp ca tara arde dar nu la propriu, in flacara violet, ci este chiar intr-un stadiu extrem de avansat in ceea ce priveste nemultumirile tuturor claselor sociale?
Eh, cred ca voi dar... dar nu si ei...
Nici macar cei de la care ne asteptam sa profite de aceste nemultumiri, adica ei, cei din opozitie reclama atacuri energetice care i-au facut sa devina mult mai prostanaci decat sunt. Pornit cu viteza mare pe drumul autodistrugerii, Geoana a hotarat sa ia in brate in confruntarea cu rivalii din partid scuza ezoterismului.
Intocmai ca o baba fricoasa dintr-un sat uitat de lume, Geoana da vina pe strigoi, moroi, Mudavi, Bivolari si orice alte fiinte cu capacitati "extrasenzoriale" pentru orice insucces din viata lui. Asta nu ma face sa doresc decat sa intorc timpul inapoi pentru a fi tatal sau profesorul lui Geoana de la Scoala Generala si pentru a auzi cele mai nastrusnice scuze la fiecare greseala ale acestui adevarat domn Goe al politicii.
Tot pe aceasta tema dar din ciclul "bagat in seama cu japca" cred ca a impresionat profund la Cotroceni (pe scara ierarhica de la femei de serviciu in jos), fostul candidat la prezidentiale Kelemen Hunor, a spus ca "nu a simţit niciun atac energetic sau cibernetic" in perioada campaniei electorale. Just, din punctul meu de vedere, deoarece "atacul" asupra UDMR s-au petrecut la buzunare, unde prietenii portocalii au bagat niscai banuti si la nivel de ego, cu cateva functii publice pentru simpaticii atarnatori la orice guvernare.
Daca tot am mentionat de prietenii nostri portocalii, am observat ca acestia duc o campanie de racolari foarte buna in Parlament, culegand pe toti neica-nimeni in grupul independentilor, ilustri anonimi cu 0 luari de cuvant, 0 interpelari, si 0 initiative legislative (adica aceia pe care ii platim degeaba) fug pentru a se aduna impreuna si a forma un grup mai oportunist si mai lipsit de moravuri decat doua tarfe comunale "parasutate" la Bamboo. Unul cate unul vasnicii nostri parlamentari invinsi de somn si de blazare se aduna precum uleiul in apa atrasi de mirosul proaspat de ciolan.
 
Hit 2: Cristoiu ne surprinde din ce in ce mai mult. El a declarat recent, intr-un ziar cunoscut celor care merg cu metroul: "Un mare satiric ceh, Bogomil Hrabal, spune despre cineva: nu se poate trăi fără o gaură în cap. Traian Băsescu are o gaură în cap! Adică nu poţi să faci politică in stil mare fără să fii un pic nebun (…) S-a maturizat nemapomenit, este de nerecunoscut."
Deci vedeti?!?, se pot aduce elogii si intr-un mod original. Nu numai "Savanta draga, etc..."
 
Hit 3: A pierdut Prigoana... Eh! nu are nimic, acum are mai mult timp sa isi dezvolte o relatie mai stransa cu binecunoscutul producator de cosmetice "Clearacil".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog