Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

joi, 1 aprilie 2010

Din fundul presei. Azi, Adevarul

Cutremur in trustul lui Patriciu. Dupa sedinta de ieri seara, Razvan Corneteanu impreuna cu 15 sefi din Adevarul Holding si-au prezentat demisiile lui Dinu Patriciu. Printre ei se numara Grigore Cartianu, redactorul sef al ziarului, si Laurentiu Ciocazanu, directorul editorial. La aceasta ora, mai multi apropiati ai lui Corneteanu, manager general pana acum circa o ora, s-au intalnit la un restaurant din Bucuresti pentru a discuta scandalul pe care acesta l-a avut cu Patriciu. Patronul trustului s-a prezentat la sedinta impreuna cu trei avocati, Peter Imre si fiul sau vitreg, Andrei Stefan, ultimii fiind din noua structura de conducere, asa cum a anuntat Reporter Virtual.


Dupa discutii aprinse care au durat cateva ore, in care Corneteanu si Patriciu s-au certat la cutite, petrolistul i-a interzis celui care i-a ridicat trustul de presa sa mai intre in firma din aceasta dimineata. Fostul manager general ar fi vrut sa anunte el echipa din trust de plecarea sa si a celorlalti sefi. Cele 15 demisii fac parte din primul val de plecari odata cu fostul manager general.



Cei care au demisionat acum sunt oameni din departamentele administrativ, contabilitate, marketing, publicitate si editorial. Voi reveni cu detalii.



Faze amuzante din culise:



•Andrei Stefan il provoaca pe Corneteanu la bataie si-l cheama afara: “Hai sa o rupem in doua”. La scurt timp si Imre a sarit la bataie la managerul general.

•Cand a intrat in trust, Peter Imre i-a cerut tipului de la usa o tigara. Acesta i-a intins pachetul, iar el l-a luat pe tot, apoi a spus ca-i ramane dator.

•Baiatul lui Patriciu a incercat sa intre la baie si nu a reusit fara cartela de acces, iar angajata care i-a imprumutat-o i-a spus sa o tina pana va iesi, pentru ca altfel ramane acolo.

Update 3.20: Printre demisionari se numara si Hadrian Mateescu, directorul executiv al trustului. Locul lui Corneteanu va fi asigurat interimar de Dinu Patriciu.

Update 4.37: Petrisor Obae scrie ca scandalul a pornit initial in birou la Patriciu, care i-ar fi reprosat lui Razvan Corneteanu ca l-a trecut in comunicatul Adevarul pe Sorin Rosca Stanescu, finul sau, vis-a-vis de povestea cu Kamikaze.

Update 8.30: Zoso completeaza cu o informatie suprinzatoare: Obae si-a editat timpul de difuzare a stirii. Mai exact a dat ceasul cu o ora in urma, ceea ce inseamna ca a publicat informatia la doua ore dupa Reporter Virtual si nu doar una.

Update 1.00 Am vorbit cu un redactor din trust care mi-a spus ca pe el nu il afecteaza asa mult scandalul... Normal ca nu scrie la Adevarul de Seara.
 
Mai multe detalii despre sedinta problema aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog