Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

vineri, 26 februarie 2010

Cablul, boshetarii şi STS-ul

Era odată într-o ţară un serviciu de telecomunicatii special, şi întocmai ca toţi copiii speciali şi acest serviciu era cel mai retardat dintre serviciile din zonă. El facea chestii măreţe, de tipul măsluirii diverselor numărători (în special acelea de alegeri de capitani de vase) dar şi tot felul de chestii care de care mai retardate de tipul celei de acum în care a ajuns prada pentru boschetari, care îi fură firele de prin subsolurile Palatului ăl mare construit de Ceaşcă special pentru a se da baieţii de la TopGear prin subsolurile lui.
Anunţul de disperare a fost făcut chiar de directorul STS, adică şeful a peste sute de spionaşi care se declară neputincioşi în faţa purtătorilor de arme letale (a se citi pungi) şi de minţi agere (în comparaţie cu cele odihnite ale funcţionarilor angajaţi la stat). Opriş spune: "Am sesizat Poliţia, şi nu a făcut nimic, pentru că le e teamă să intre prin canale după aurolaci. El a adăugat că, în prezent, încearcă să facă rost de planurile de canalizare ale zonei, pentru a închide respectivele tuneluri.
Deci vă daţi seama cu ce serviciu avem de-a face? Unul atotştiutor la suprafaţă, dar care în underground nu are nici măcar nişte planuri de canalizare; sau, poate bosketarii aştia sunt bine pregătiţi în domeniul contrainformaţiilor sau, poate au echipamente mai bune.
Oricum, urez poliţiei mult curaj, în canalizare pândesc multe pericole şi, mai ales, nu se ia şpagă...

Un comentariu:

Bobbi - Shoarecele de blog