Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

vineri, 20 noiembrie 2009

Go Cernea!!!!

M-am gandit mai bine cu cine voi vota Duminica. Si hotararea mea a venit in urma citirii unui comentariu pe forumul Freex.
Da, asa cum postacii de partid stiu foarte bine, un comentariu poate schimba multe, in cazul meu a fost optiunea de vot.
Cel care a facut comenatriu, desi nu se inscrie in categoria mentionata mai sus, a fost genial si a comentat ca "la 35 de ani dl. Floricel Cernea nu are nici casa si nu are nici un venit. Cel putin nu unul declarabil fiscal. Abia acum inteleg si eu de ce candideaza dl. Floricel Cernea. S-a saturat de permanentele reprosuri ale senioarei Cernea, actuala sau maine poimaine viitoare pensionara, ca nu aduce si el un ban in casa. Nu de alta, dar mancarea, caldura, gazul, curentul se scumpesc pe zi ce trece. Asa ca ce s-a gandit domnia sa ? Sa stea pe casa si masa, 5 ani la Cotroceni, ca sa nu il mai bata la cap mamica si cu aceiasi ocazie sa primeasca Carte de Munca, pensie la 40 de ani si locuinta de protocol ! Tare combinatia pentru cineva, despre care nu cred ca a muncit o zi la viata lui. Chiar, stie cineva daca si unde a fost angajat dl. Floricel Cernea dupa ce a terminat facultatea ?"
Ma gandesc ca noi toti suntem datori sa oferim tinerilor ca el un viitor, o casa, o masina (eventual cu girofar) si o sansa de a fi "verde" pana la capat.
Va sfatuiesc sa faceti si voi la fel ca mine, sa fiti convinsi de puterea acestei tinere sperante, care in 5 ani de presedentie nu are ce fiice sa imbogateasca, nici Elene si Cocosi, nici nimic... Probabil camarila lui este prea verde si prea hippie ca sa le pese de bani.
Ca ultim argument ....



2 comentarii:

Bobbi - Shoarecele de blog