Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

luni, 30 noiembrie 2009

Scurte din Campanie

  • Recent coalitia anti Base a scos de la lacra un filmulet in care presedintele lovea un copil, iar multi alti spalati pe creier se chinuie sa ne convinga ca este un trucaj. Mai luati o gura de aer si voi intre linsaturi...
  • In campania asta ai putea sa faci orice, numai sa te duci la corturile electorale ale lui Geoana din Bucuresti sa nu te duci... o sa crezi ca sunt nu ale unui partid ci ale unei partide, si in loc de trandafiri trebuie sa apara asu' de trefla.
  • Mirificul si vestitul blogar Zoso, dupa ce a infirmat in august ca s-a injugat la caruta de campanie a PDL, arunca acum tot felul de zoaie si laturi in PSD+PC si in oricine altcineva care nu este de acord cu prezidentiabilul chel... E bine cand te dai pe net, esti blogar nu jurnalist, iar de cod deontologic nu poate fi vorba in blogosfera, e doar o galeata imensa cu zoaie, nu-i asa?
  • Daca tot vorbim de zoaie, puteti gasi la orice intersectie "ziarele" Curentul si Ziarul impartite de pedelei, nu le ratati, sunt foarte bune mai ales la ambalaje sau in combinatie cu o buda clasica, ca la tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog