Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

miercuri, 11 noiembrie 2009

Scurte baseli, din campanie

Ludovic Orban spune ca il vor vota pe Basescu doar betivii, tiganii, drogatii si prostituatele din tara asta. Drept urmare in ultimul sondaj Basescu a obtinut 34%, daca stau si ma uit seara pe strada ies cam tot atatia...
Daca ma uit la presedinte cred ca se petrece ceva cu el (va recomand testul), Base l-a hulit pe Dinescu alaturi de marii oameni de cultura Solomon si Netoiu si mai apoi a parodiat pe jurnalistii "tonomat" pe internet.... Offf, vedeti cat de ocupat poate fi presedintele unei tari in criza?!?
Mai departe, va recomand inca o data alcool testul ... este... util, va recomand sa vi-l faceti inainte sa puneti stampila.





Un comentariu:

  1. Oare de ce nu vrea Basescu sa se inchida intr-un loc cat mai retras de societate si sa ne lase in pace?? Cat despre cei ce l-au votat... :| ma abtin... Ne-au ajuns ultimii ani petrecuti cu el, acum sa ne mai lase in pace... Sau nu si-a umplut indeajuns buzunarele??

    RăspundețiȘtergere

Bobbi - Shoarecele de blog