Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

miercuri, 20 aprilie 2011

Despre iPhone 5

Apple va începe producţia noii generaţii iPhone în luna iulie, iar produsul va fi lansat pe piaţă în septembrie, au declarat miercuri trei surse apropiate discuţiilor. Noul smartphone va avea un procesor mai rapid, însă un aspect similar cu iPhone 4, a afirmat una dintre persoanele citate. 
Trei dintre furnizorii care vor participa la producţia noii variante iPhone sunt producătorul de camere digitale Largan Precision, cel de ecrane touch Wintek Corp şi gigantul taiwanez Foxconn, care se ocupă de carcase, au adăugat două dintre surse.
Cele trei companii vor începe producţia în iulie sau august înainte de a livra componentele pentru asamblare către Hon Hai Precision Industry, cea mai mare companie din grupul Foxconn.
Reprezentanţii Apple nu au fost disponibili pentru comentarii.
iPhone este unul dintre cele mai populare produse ale Apple, cu peste 16 milioane de unităţi vândute doar în ultimul trimestru al anului trecut. Telefonul a generat peste o treime din vânzările companiei în aceeaşi perioadă.
Modelul actual, iPhone 4, a fost lansat în luna iunie anul trecut de directorul general al Apple, Steve Jobs, livrările începând în aceeaşi lună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog