Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

vineri, 4 februarie 2011

Cei mai hipstări de pe Facebook


Da dragii moșului este timpul ca eu, Blogger Monster să vă prezint cei mai infecți hipstări de pe Facebook. Tadaaaaaa


Este ca v-am speriat? Oamenii sunt atât de infecți în hipstareala lor încât Tudor Chirilă se închină la ei în fiecare noapte, cerșetorii îi invidiază pentru dress-code, iar aurolacii nu se așează lângă ei în tramvai. Printre ocupațiile lor favorite se numără datul din cap pe denebe, fumatul de munkeys (un drog legal de căcat) și, nu în ultimul rând scatofilia.
În prima poză purcelele de sex feminin au o privire dezaprobatoareo-moralistă gândindu-se probabil cât de căcat este că aștia de la McDonalds au scos oferta de 10 RON la meniul BigMac. Băieții în schimb o ard cool, unul dintre ei adoptând un look de tip papagal, iar celalalt purtând niște ochelari care l-ar face să se simtă jenat chiar și pe cel mai aprig poponar de la Love Parade.
Cealaltă poză reprezintă lifestyle-ul găștii, adică pe scurt, cum o ard orătăniile... Observați dansul ironic, ochelarii de nerds, hainele asortate complet aiurea și faptul că toți trei cântăresc la un loc 80 de kg.
Acum dacă tot i-am remarcat, le urez fetelor frigiditate plăcută și băieților un sincer "sper să găsiți pe cineva să vă împingă nămolul la deal", se vede că vă place nebunilor!!!

2 comentarii:

Bobbi - Shoarecele de blog