Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

sâmbătă, 26 februarie 2011

Femei bune din Kulturhaus

Voi bucureștenii cred că ați aflat de barul Twice, un club ce s-a dorit a fi un fel de Club A un pic mai scump și mai de fițe... Ce a ieșit nu mai comentez, cert este că prin 2007 localul ajusese un fel de punct de întâlnire al cocalarilor mai aerisiți care știu cum să își ia o vestuță peste cămașa de oraș... Un loc unde puteai să vezi dansatoare topless la bară, imagine care mie îmi amintea de kebap-ul de la Dristor.
Anul trecut Twice-ul s-a rebrenduit, nu mai este mainstream și se adresează hipstărilor (adică tot cocalarii vechi, care și-au adăugat acum în garderobă o pălariuță ironică și/sau un fulăraș).
Toate bune până acum, muzichie indie, lume bună și dixtracție. Dansatoarele la bară s-au cam dus, dar haideți să vă arăt cam cum arată fetele care frecventează Kulturhaus (că așa se numește clubul acum)
Când eram student aveam o vorbă: "să nu îți iei nevastă din Club A!", acum am una nouă: "uita-te bine în Kulturhaus că poți să iei un Yeti cu tine!" 
Acum lăsând gluma laoparte buletinul cu pricina a fost pierdut în club și sper ca fata să îl recupereze dar nu înainte să treacă la o epilare facială și pe la o pensare...


3 comentarii:

  1. Poate daca s-a schimbat brandul acum,apar curioase fete sa vada ce e cu acest club schimbat numai ca uita ca nu este un club din Rahova si unu central si elegant dar daca intra si omul padurii acolo e nasol.

    RăspundețiȘtergere
  2. distrus in gandire si pilaf la gramatica!nota 3, iarasi...

    RăspundețiȘtergere

Bobbi - Shoarecele de blog