Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

luni, 22 noiembrie 2010

Sa se dea cate un mort sa ajunga la toata lumea

Madalina Manole... Adrian Paunescu... Roxana Briban... ce au ei in comun?
S-au sacrificat sau au fost sacrificati pe altarurile goanei dupa rating in isteria subiectelor tari... Ca traim intr-o tara de mahala stim cu totii, dar ce nu se stia pana acum un an era ca nu ne mai ajung stirile gen "cine se fute cu cine". Acum trebuie sa intram mortului in casa, sa il vedem pe masa, cu vata in nas, cu masa plangand... ce mai? tot tacamul.
Televiziunile si ziarele sunt fericite acum... vom face un nou weekend de parastas in memoria sopranei care... Dar ce dreaq mai conteaza ce facea? E moarta? E! Deci e buna de vedeta la televizor!
Propun, mai ales sinucigasilor, sa isi faca un calendar in care au de gand sa moara ca nu cumva sa se suprapuna, Doamne fereste, doua decese, iar OTV si celelalte preudo OTV-uri sa nu aiba cum sa acopere tot cazul. Nu de alta dar am aflat ca anumite televiziuni duc lipsa de lavaliere si microfoane unidirectionale pentru bocitoare si daca se suprapun intr-un weekend doua "deplasari" la doua cimitire diferite si nu sunt "acoperite" ca lumea vor cadea capete.

UPDATE!!
Sotul sopranei moarte e platit sa-si aduca aminte despre ea. Stiu ca toata lumea o sa-l condamne, si pe el si pe jurnalisti, insa vreau sa zic ceva de bine aici: daca nu plateau ei, se gaseau altii sa dea banii. Pentru ca vorbele acestui om se transforma in aur, la fel ca in cazul lui Midas. Vorbele sunt rating si ratingul e bani. Si inainte ...sa va suparati, ganditi-va daca v-ati uitat...
De aici 

Un comentariu:

Bobbi - Shoarecele de blog