Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Oameni buni din lumea intreaga, nu lasati tribuni pe strada!

Scandal ca la uşa cortului la sediul Partidului România Mare. Executorul judecătoresc venit să finalizeze formalităţile pentru evacuarea imobilului s-a confruntat cu refuzul preşedintelui Corneliu Vadim Tudor de a părăsi sediul central. Până la urmă s-a ajuns la amânarea aplicării ordinului de evacuare.
Tribunul a demonstrat încă o dată că va mușca pe oricine încearcă să evacueze PRM.
Politicianul care îi împărtășește lui Birgitte Bardot iubirea pentru patrupede, mă refer aici la câini că pisicile sunt prea iredentiste, era cât pe ce de această dată să fie evacuat din sediul PRM.
Iau poziție față de această crimă. Mai ales că, ocazional (la congresele PRM) acel sediu folosește și ca azil de bătrâni. Executorul dușmănos a trezit biroul executiv și a încercat, cu ajutorul trădătorilor de neam și țară care-l însoțeau, să mute paturile pardon, birourile membrilor PRM, afară. S-a creat vacarm, tribunul a făcut sarcificiu de vorbe mărețe, susținătorii săi s-au înfoiat și evacuarea din strada Emile Zolaa fost amânată.
Vadim a declarat că a învins de această dată rechinii imobiliari și l-a făcut pe Băsescu bețiv. Deh, gura tribunului adevăr grăiește...
Încă o dată le explic novicilor aștia cu evacuarea, că Vadim ascultă numai de medicul de Gardă și știe toate turele deci nu e loc să îl scoți din Salon... aaa sediu.

4 comentarii:

  1. WC Tudor a declarat la Razvan Dumitrescu ca are si el mascatii lui care o sa-i bata pe ai lui base de o sa se cace pe dumnealor!
    La faza asta mi-a placut!
    Imi place oricine poate sa i-o traga lui base.
    Cu nebunii nu e bine sa te pui!
    Medicamente, medicamente!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai fiecare cu mascatii lor pana la lupta finala :)) Pariez pe CVT, niciun regim nu l-a potolit, nici macar medicatia :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai si eu tot cu Vadim pariez!
    Cu nebunii nu e bine sa te pui!
    Medicamente, medicamente!
    Vreau ceaiuri sa ma calmeze!

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa gandim corect - la ce ne trebuie tribuni, nebuni si azile de batrani? Totul costa bani, ceea ce in aceasta criza nu ne putem permite. Vom realiza in urmatorul cincinal o multitudine de lucruri, iar cei mentionati mai sus nu prea isi au locul in aceasta lume in miscare. Vizualizeaza viitorul si vei vedea frunza purtata de Bote, autostrazile si in final sabia lui Kill Bill.

    RăspundețiȘtergere

Bobbi - Shoarecele de blog