Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

luni, 18 octombrie 2010

Nu este vorba de fotbal!

Liderul galeriei dinamoviste, inconştient total: "Cel bătut la fast-food a primit ce a meritat! Era un spion"

Mihnea Ionescu, unul dintre liderii galeriei lui Dinamo, a declarat că bărbatul care a fost bătut de suporterii dinamovişti a primit ce merita. Oricât ar părea de neverosimil, acest presupus suporter instigă la fapte penale şi incredibil de violente cu o inconştienţă demnă de secţia de psihiatrie.


Culmea este ca Mihnea Ionescu a fost profesor si cred eu ca ocupatia de lider de galerie cu cea de profesor nu prea se pupau.
El e descris astfel de fostii sai elevi:
".. asta a fost profesor de geografie in Aurel Vlaicu dadea notele din burta...daca scria frumos lua 10... nici nu conta ce scria...oricum a fost...este si va fi..un RATAT..si el si stadionul ala cutia de chibrit al lui dinamo la munca baaaaa numai ideea ca asta este Sef..Sef....cum suna..SEF' ...Sefuleee''... din asta de povesteste din auzite...te plictisesti repede de el." Sursa aici
Omul care a fost rupt in bataie de catre huligani era sofer si se afla duminica dupamiaza intr-un fast food de pe Calea Floreasca. Incerca sa-si cumpere o pizza, moment in care a auzit galagie in spatele sau. "Uite un gabor", a strigat unul dintre suporteri. Ce s-a intamplat dupa este greu de descris. Barbatul a fost batut cu bestialitate. Cancan ofera 10.000 RON recompensa pentru orice informatii care ajuta la prinderea agresorilor.
"Asteptam sa fie gata pizza, cand am auzit mai multi barbati care se intrebau daca suntem politisti. I-am ignorat, iar Claudiu s-a dus spre baie, iar la scurt timp am auzit tipete. M-am dus repede sa vad ce se intampla si l-am vazut pe Claudiu cazut la pamant, intr-o balta de sange. L-au lovit cu sticle, cu ghivece cu flori, cu ce le-a cazut in mana", povesteste un amic de-al victimei.
Imaginile sunt horror. Restaurantul arata ca dupa o bataie serioasa. Pe jos este plin de sange si se observa mai multe sticle sparte si scaune aruncate in toata camera.
“Probabil ca au venit niste stelisti sa vada ce pregatim si cum ne organizam. Vor fi foarte multe surprize pe care ele pregatim. Probabil a fost un spion. A primit ce a meritat, daca este vorba de un suporter stelist”, a spus liderul dinamovistilor, Mihnea Ionescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog