Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

vineri, 18 martie 2011

Solutii pentru iubitorii de animale

Va prezint câteva soluții pentru a face utili câinii maidanezi:



Vecinii noștri de la răsărit au găsit soluția, o tradiție amuzantă. În acest fel se distrează și fac câinii și mai pașnici. În fiecare an, la începutul lunii martie, localnicii înfășoară câinii într-o sfoară, care are capetele legate de doi pari, înfipți pe malurile unui râu.
Eu ca iubitor de animale sunt în extaz... abia aștept să iau doi prieteni și doi pari și să distrez câinii din cartier, diferența e că același tratament l-aș aplica iubitorilor de căței de la mine de la bloc...
În rest, rămâne cum am stabilit, retardații care s-au strâns în fundații de iubit câinii nu iubesc deloc oamenii. Le dau 50 de bani urându-le sincer... Luați-vă o viață!

3 comentarii:

  1. Solutia e banala, trebuie doar sa se vrea rezolvarea problemei. Altfel ajungem doar sa-i uram de moarte pe toti "retardații care s-au strâns în fundații de iubit câinii". Eu de exemplu am ajuns la paranoia maxima incat daca se ia un caine de mine, dupa ce rezolv problema cu el, timp in care mai apare vreun sustinator cu "dom'ne, da' ce ti-a facut?" il articulez si pe acesta (indiferent de sex si oricat de in varsta sau de tanar ar fi...evident daca nu e prea mare :D )

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca asta e solutia. In fine, fiecare actioneaza cum crede de cuviinta, dar mi se pare cel putin jenant sa ai asemenea judecati si sa te pretinzi om (Homo Sapinens). Solutia nu trebuie sa fie una violenta, pentru ca automat genereaza violenta. Iar comentariul de mai sus, cu tot respectul, e plin de frustrari. Parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici pe blog iubitorii de caini vagabonzi de pe strada mea au aceeasi soarta ca a patrupedelor din filmulet

    RăspundețiȘtergere

Bobbi - Shoarecele de blog