Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

miercuri, 16 iunie 2010

Guvernul Milog

Cu toate ca pare o gluma proasta, la Trezorerie a fost deschis un cont in care romanii pot dona bani pentru „dimi­nuarea efectelor crizei economice“. Daca recapitulam, dupa ce a taiat pensii, salarii, ajutoare de somaj si tot ce se putea pentru a mari fondurile disponibile pentru investitii (a se citi buzunare proprii), Guvernul vrea si pomana.
Astfel, fiecare cetatean este donat sa doneze ce poate si el pentru prosperitatea portocaliilor care au trecut mai nou si pe segmentul de "bogda'proste".
Sub egida "da s'un leu sa il hranesc pe ala micul" presupun ca Basescu se gandeste sa mai prosteasca inca o data romanii cu imaginea unui conducator grijului care face tot ce se poate pentru a iesi din criza.
Destinatia eventualelor pomeni ramane in ceata... se precizeaza doar ca va ingrosa bugetul public, adica acea gaura neagra care transfera in mod miraculos banii nostri in fonduri usor de accesat pentru diversi afaceristi cu stea in frunte. 
Guvernul a mai anuntat ca vrea ca si demnitarii sa-si do­ne­ze veniturile obtinute din diverse AGA si CA intr-un fond de solidaritate.
De parca o si vad pe Udrea o mare milostiva, donand dividendele pentru romanii ramasi acum mai flamanzi dupa ce motiunea de cenzura a cazut si ea.
PS: deoarece cred ca banii se duc, intocmai ca in Filantropica, pe cai gresite, va invit sa participati la campania mea "Spuneti nu cersetoriei!"...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog