Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

sâmbătă, 15 mai 2010

Unu la suta

Mesaj de la Brugner și Grupul de rezistență...
Iata ca ce anuntam acum mai bine de 3 luni devine realitate. Satui de sistemul politic din tara noastra ne-am hotarat sa facem o piesa in care sa punem si noi punctul pe "i" in stilul care ne-a consacrat. Totul a pornit de la afirmatia "piratului suprem": "la 99% dintre romani le plac manelele". Aceasta propozitie a umplut paharul. Pe langa valul de reduceri de personal, cresteri de preturi si miscari de strada care speram ca vor urma, un lucru este clar: un asemenea guvern de cacat nu am mai avut niciodata. Precizam ca nu facem politica, insa orice concetatean cu un dram de educatie poate realiza catre ce clica de parveniti am directionat fraiele tarii noastre. Ne-am decis asadar sa realizam acest maxi single, intitulat "1 la suta", intrucat trebuie sa aratam si celorlalti romani, ca de multe ori, acest procent de 1% este "periculos" si poate decide prin atitudine si pentru marele "99%".

După ce primul manelar al țării ne-a spus că România are un popor 99% manelist, grupul de rezistență la care ader și eu ține să anunțe că 1% pot să facă diferența.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog