Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

marți, 9 martie 2010

Debutul lui Cabron

Fiind ieri blocat in trafic in oras de cei cativa fulgi de zapada care au cazut cu ocazia zilei de 8 martie (ca asa e frumos de ziua femeii, sa ninga) am dat drumul la radio ProFm. Mare greseala, ca s-a nimerit sa am ghinionul sa asist la debutul pe FM a lui Cabron (stiti voi, rapperul de la Codu' Penal, o trupa mult prea greu de digerat pentru orice hip-hop-er care se respecta). Omul s-a reinventat cu ajutorul lui Smiley (la hahaha studio, nume inspirat avand in vedere ce se inregistreaza acolo) si a facut o piesa manifest impotriva muzicii popcorn.
Am ascultat, m-am lamurit si mi-a venit in minte o intrebare: "Cabron, frate, dar o melodie impotriva celor care il copiaza pe Akon, cand o sa faci?"


Funny e si ca animatorul a zis plin de patos ca (se cade cacofonia) Cabron canta impotriva muzicii popcorn adica, explica el, a celor ca INNA, Deepside deejays, Play & WIn etc. dupa care, doua melodii mai tarziu a inceput sa o dea pe popcorn-uri.

Un comentariu:

Bobbi - Shoarecele de blog