Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

vineri, 3 iulie 2009

Loganu', Bocu' si saracia presedintelui

Ma!!! ne merge prost, dar macar avem o alinare, avem un presedinte glumet... Un Base care cred ca il rivalizeaza cu succes pe Bula...
Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, joi seară, la aniversarea a zece ani de la privatizarea Uzinelor Dacia, că el conduce un Logan şi, răspunzând întrebării unui jurnalist, a apreciat că autoturismul său merge mai bine decât Guvernul.
Preşedintele Traian Băsescu s-a urcat în două noi modele Dacia, Duster şi Sandero Stepway.
După ce s-a urcat în Dacia Duster, şeful statului a fost întrebat de un jurnalist străin dacă îi place modelul, Băsescu răspunzând că el conduce un Logan.
Jurnalistul a insistat, întrebându-l pe preşedinte dacă autoturimul său merge mai bine decât Guvernul, Băsescu replicând pe un ton glumeţ: "Da, mai bine decât Guvernul!".
Sursa: Mediafax
Ma intreb oare are legatura cu Boc faptul ca Loganul Basescian merge bine? Eu stiu?!? poate mecanicii sunt mai buni, sau poate copilotul stie sa tina harta mai bine.
Oricum mi se pare mult mai eficient, in ceea ce priveste Guvernul, sa ii dam lui Boc un GPS, sau macar o busola sa se duca... la treaba lui.
Mai departe presedintele a spus ca i se pare interesant Sandero Stepway dar, ca nu are deocamdata bani sa isi schimbe masina... Pai se poate??? In ce tara traim??? ajunge un biet presedinte, un biet tata, sa nu isi permita o amarat de semi-jeep romanesc, iar fata sa sa aiba Land Rover?? Asta da nedreptate!!! O sa ne trezim ca maine poimaine, apasat de dificultatile financiare, presedintele va trebui sa se mute la fiica sa, cerand un ajutor (deh! ca omul amarat) pentru un medicament, o mancare, o bucata de paine... Pai se poate??? Faceti ceva si dati si domnului presedinte mai multi bani, ca nu se poate ca fata sa sa castige mult mai mult decat el...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog