Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

luni, 6 octombrie 2008

Voteaza-ma ca te bat!!!!


Uite o stire ce merita comentata… http://www.realitatea.net/catalin-zmarandescu--garda-de-corp-a-lui-gigi-becali--candideaza-pentru-functia-de-deputat_360147.html...
Se pare ca intre doua mardeli si un Local Kombat, garda de corp a celui mai cunoscut oier universal va avea timp si de o discutie cu “supusii” sai pe circumscriptie si sa rezolve probleme grave ale tarii in cea mai costisitoare menajerie (am numit aici Parlamentul Romaniei). Dar, ca de obicei, in Romania, lucrurile penibile nu se opresc aici … si in josul articolului mai dam de un alt nume cu greutate… Costin Marculescu, omul care… daca ar avea un pic de timp s-ar da cu o diploma de fotomodel si la femeia de servici de la mine de pe scara. Se pare ca cunoscutul actor - am zis asta doar in gluma… caci Costin (cacofonie intentionata) este cunoscut mai degraba printre divele lesinate de pe hi5 decat prin mediile culturale –, deci Marculescu este suparat ca fosta lui asociata, Carmen Plesa are acum un sharpe mai mare decat avea atunci cand era cu el si a plusat cu o candidatura, sperand ca o sa capete mai mult respect de la ea si de la OTV cand va avea titlul de don’deputat.
Asa cum ne era si frica, precedentul de la alegerile locale se repeta si la cele parlamentare, si buletinele noastre de vot se vor umple de tot felul de personaje care de care mai dubioase. Si atunci sa te tii, poate doamne fereste candideaza Florin Salam si, la cati manelisti sunt in tara asta se poate sa il vedem instalat la Palatul Victoria sau Guvernator la BNR … si atunci sa vezi clipuri cu Carmen Serban in camera tezaurului aruncand o ploaie de obligatiuni de stat fara numar si mariri de 50 la suta pentru profesori… sa sara lingoul!!!!

Un comentariu:

  1. foarte interesant..oricum votul asta uninominal o sa ne incurce si mai rau, pt ca alesii nostri au luat de la fiecare tara europeana cu sistem de vot universal cate putin...si a iesit o chestie tipic romaneasca..sa fie acolo...oricum..candidatii vor continua sa ne uimeasca si nu mai avem ce face decat sa apelam la celebrul remediu romanesc: sa facem haz de necaz..c'asa e'n tenis!

    RăspundețiȘtergere

Bobbi - Shoarecele de blog