Unele texte sunt pamflete şi trebuiesc tratate ca atare. Orice asemănare cu oameni sau animale reale se pedepseşte conform legii...

luni, 12 mai 2008

Prima data

Nu cred ca exista printre dvs. cineva care sa nu se fi uitat vreodata la un film pt adulti. Si toti ati facut asta (chiar daca vreti sau nu sa recunoasteti) si, mai recunoasteti ca pana acum nicunuia dintre voi nu i-a dat prin gand sa se gandeasca cum a fost prima oara pentru protagonistele acelui gen de filme care „presteaza” in pozitii mai mult sau mai putin dubioase. Mie recunosc ca nu mi-a dat.
Totusi, un reporter de la un tabloid extrem de cunoscut, pastorit de un mare trust de presa elvetian, ne-a intrecut pe toti si a facut si din acest lucru un subiect de presa, imaginandu-si intre doua-trei vizionari cu mana in buzunar ca ar putea intreba astfel de pseudo sau pornovedete cum a fost cand au simtit prima data... emotia. Iata ce au declarat divele iubitoare de curcubitacee si alte legume verticale: Laura Andresan a avut prima traire erotica in jurul varstei de 18 ani. ‘A fost frumos, el foarte gentil, educat, atent. Eu, speriata, doar curioasa sa mi se intample si mie ce vedeam prin filme. Si a fost ca in filme. Cu discutii, cu tatonari de teren cateva luni, cu un dormitor frumos, cu saruturi, cu mangaieri, cu trezirea instinctelor mele. Desi se spune ca prima experienta e una dureroasa, pentru mine ramane o amintire placuta. Eu, doar o pustoaica, el un domn’.
Deci cine zicea ca intre atatea vibratoare, inele de produs placeri, relatii cu diversi insi care de care mai dubiosi nu exista si un strop de romantism? Deci Laura spune ca odata cu majoratul s-a dus si inocenta, destul de tarziu, zic eu pentru o veritabila profa de sex...
Alina Plugaru pe de alta parte a fost mai vrednica, ea spune ca si-a inceput viata sexuala la varsta de 16 ani. ‘Eram impreuna cu baiatul acela de un an si jumatate. S-a petrecut acasa la mine, intr-un cadru foarte romantic. Nu pot exprima in cuvinte trairile din acel moment. A fost o experienta de vis. Nu m-a durut aproape deloc si cred ca de aceea am putut sa simt atata placere. Dupa ce mi-am invins timiditatea, am facut dragoste chiar si pe masa din bucatarie’.
Iata ca si cealalta a avut parte de romantism!
Bine, cei mai rautaciosi dintre noi ar putea spune ca povestile sunt inventate, ceea ce pentru mine nu ar fi greu de crezut. Spun asta pentru ca mie imi pare greu de crezut ca o „domitza” care si-a „reperat” onoarea de cate ori a avut ocazia - iar ocazii au fost mai multe decat sunt ocaziile si punctele inscrise la un meci de baschet disputat in patru reprize a cate o saptamana – ar putea sa isi mai aminteasca cu detalii picante prima noapte. „Astea sunt din preistorie”, cum spune un prieten de-al meu arheolog, unde mai pui ca nici nu am aflat mare lucru, nu tu bice, nu tu caluse, daramite latex si sfoara din aia groasa cu care lega pe vremuri paramele un binecunoscut matelot.
Eu, in locul acestui exercitiu de memorie, la care nici cel mai mare dopat cu Lecitina nu i-ar fi facut fata as fi intrebat ceva mult mai picant, de exemplu: cu cati ai facut-o pana acum (sa fi vazut atunci adevarate calcule matematice cu multimi) sau cum a fost cand ai facut-o prima data dar nu cu un partener, ci cu 3-6-9 sau orice alt numar divizibil cu trei (fanii genului stiu de unde vine constanta).
Oricum, ma bucur ca exista acum zeci de mii pusti cu cosuri care in fiecare seara, dupa ce se culca parintii se bucura ca Alina Plugaru si-a invins timiditatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bobbi - Shoarecele de blog